Otlukkapı Ortaokulu

Vizyon: Okullar; çocuklarımızın geleceği için altın değerlerin bulunduğu nadir mekanlardır. Öğrencilerimize bu değerlerimizi kazandırmak için eğitim iş görenleri olarak, bütün dinamiklerimizi harekete geçirip yüksek performans ortaya koyarak; Atatürkçü, bilimsel ve çağdaşlık erdemlerine ulaşmış , Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan öğrenciler yetiştirerek çizgi üstü model bir okul olmak için inançlı ve kararlıyız.

Misyon: Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız. Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek için varız. Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız. Çevremize de eğitim vermek için varız. Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız. Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için varız. Öğrencilere, bilgi çağında gereksinimlerini giderecek doğrultuda bilgili, becerikli, araştıran, sorgulayan, değerlendiren, kendine güvenen, çalışmayı seven bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve bu davranışları kazandırmak için varız.

Başarılar: 2011-2012 Eğtim-Öğretim yılında 4 öğrencimiz Anadolu Öğretmen Lisesini, 2 öğrencimiz Anadolu Lisesini, 1 öğrencimiz Anadolu Sağlık Meslek Lisesini, 1 öğrencimiz Güzel Sanatlar ve Spor Lİsesini kazanmıştır. İlde ve İlçede yapılan spor yarışmalarında öğrencilerimiz büyük başarı elde etmiştir.2018 Yılında bir öğrencimiz Fen Lisesine yerleşmiştir.

Isınma: Kaloriferli
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - OKUL MÜDÜRÜ 05315755231

WEB - https://otlukkapioo.meb.k12.tr

Adres - Otlukkapı Mah. Pasinler / ERZURUM

Yerleşim Yeri - Otlukkapı Mah. 110 Hane Olup 700 Nüfuslu Bir Mahalledir..

Adres - Otlukkapı Mah. Pasinler / ERZURUM

Ulaşım Ulaşım Sıkıntısı Yoktur.Öğretmenler kendi araçlarıyla ulaşım sağlamaktadırlar.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 50Km. İlçe Merkezine 10Km.